Vragen over zoeken naar vacatures

Vragen over zoeken naar vacatures

Hoe vind ik de vacature die mij past? Hoe kan ik mijn zoekopdracht specifieker maken? Kan ik een vacature doorsturen naar een vriend(in)? Kan ik een vacature opslaan? De antwoorden op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over vacatures zoeken op Chemiewerkt.nl.

Hoe vind ik vacatures op Chemiewerkt.nl?

Via de vacaturezoeker in de zoeklijst kun je zoeken naar vacatures. Je kunt zoeken op trefwoord of op locatie, of met een combinatie van beiden. Je kunt het beste gerichte trefwoorden gebruiken. Bijvoorbeeld een functie, een bedrijfsnaam of een specifieke opleiding of vaardigheid.

Hoe kan ik mijn zoekopdracht specifieker maken?

Nadat je een zoekopdracht hebt gedaan zie je links van het zoekresultaat een kolom met criteria waarmee je je zoekopdracht specifieker kunt maken. Klik op een of meer criteria om je zoekopdracht te specificeren.

Tip: Je kunt je zoekopdracht inclusief de verfijningen opslaan als e-mailalert. Op deze manier ontvang je altijd de meest recente vacatures die aan je zoekopdracht voldoen. Klik daarvoor in het zoekresultaat bovenaan op de link "bewaar zoekopdracht | maak e-mailalert".

Hoe kan ik relevante vacatures ontvangen via RSS?

Chemiewerkt biedt je de mogelijkheid om een RSS feed aan te maken van je favoriete zoekopdracht. Met behulp van een RSS-feed word je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures die voldoen aan je zoekopdracht.

Doe eerst een zoekopdracht via de vacature zoeklijst. Desgewenst kun je de zoekopdracht daarna verfijnen met de criteria in de linker kolom naast het zoekresultaat. Klik vervolgens op het oranje RSS icoont onderaan de pagina om de RSS feed van deze zoekopdracht te bekijken. Desgewenst kun je de URL van de RSS feed kopiĊ½ren en toevoegen aan je favoriete RSS reader.

Hoe sla ik een vacature op?

Om een vacature op te slaan klik je op "bewaar" in de rechter kolom naast de vacaturetekst. Je kunt je opgeslagen vacatures terugvinden en beheren op de pagina Mijn Account.

Hoe kan ik een vacature doorsturen naar een vriend(in)?

Om een vacature door te sturen via e-mail klik je op "stuur vacature door" in de rechter kolom naast de vacaturetekst. In het venster dat opent kun je de vacature doorsturen via e-mail.

kan ik meer informatie over een vacature verkrijgen en bekijken?

Naast de vacaturetekst zie je in de rechter kolom twee tabjes, "Vacature-info" en Contact". Hieronder vind je alle relevante informatie over de werkgever en de vacature zelf, zoals salaris, soort dienstverband, bedrijfsprofiel, etc.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Heb je een vraag hebt die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact op met helpdesk@chemiewerkt.nl.