Help / Veelgestelde vragen

Vragen over je aanmelding

Ik ben mijn wachtwoord kwijt; waar kan ik deze opvragen? Waar kan ik mijn emailadres wijzigen? Kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen? Als je het antwoord op dit soort vragen zoekt dan kan je het antwoord hier vinden.
Lees meer

Vragen over je cv

Hoe kan ik mijn cv plaatsen? Hoe kan ik mijn cv wijzigen? Blijft de opmaak van mijn cv intact? Het antwoord op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over je cv op Chemiewerkt.nl.
Lees meer

Vragen over solliciteren

Wat gebeurd er precies wanneer ik naar een vacature solliciteer via Chemiewerkt.nl? Kan ik zonder registratie solliciteren? Kan ik tijdens het solliciteren een sollicitatiebrief bijvoegen? Kan ik ergens bijhouden naar welke functies ik heb gesolliciteerd? Het antwoord op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over solliciteren op Chemiewerkt.nl.
Lees meer

Vragen over zoekopdrachten en e-mailalerts

Hoe maak ik een e-mailalert aan voor een zoekopdracht? Hoe kan ik mijn opgeslagen zoekopdrachten en e-mailalerts bewerken? Hoe kan ik een zoekopdracht verwijderen? Het antwoord op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over opgeslagen zoekopdrachten op Chemiewerkt.nl.
Lees meer

Vragen over zoeken naar vacatures

Hoe vind ik de vacature die mij past? Hoe kan ik mijn zoekopdracht specifieker maken? Kan ik een vacature doorsturen naar een vriend(in)? Kan ik een vacature opslaan? De antwoorden op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over vacatures zoeken op Chemiewerkt.nl.
Lees meer