Vragen over je cv

Vragen over je cv

Hoe kan ik mijn cv plaatsen? Hoe kan ik mijn cv wijzigen? Blijft de opmaak van mijn cv intact? Het antwoord op deze vragen en meer vind je in deze FAQ over je cv op Chemiewerkt.nl.

Waarom zou ik mijn cv op de site Chemiewerkt.nl plaatsen?

Door je cv op Chemiewerkt te plaatsen ben je direct vindbaar voor werkgevers binnen jouw beroepsgroep. De werkgever die op zoek zijn in onze cv-Database naar geschikte kandidaten voor hun vacatures kunnen je hierdoor makkelijk vinden. Daarnaast kun je met je geplaatste cv ook snel solliciteren naar interessante vacatures in onze vacaturebank. Je vergroot je kans op een nieuwe baan dus aanzienlijk!

Hoe plaats ik mijn cv op Chemiewerkt.nl?

Je kunt je cv eenvoudig en snel plaatsen via deze pagina.

Heb je nog geen cv? Kies dan voor de optie "Maak een nieuw cv aan". Je kunt vervolgens stap voor stap je persoonlijke gegevens, opleiding en werkervaring invullen.

Tip: Upload nu je cv en maak kans op een iPad Mini! Ipad actie.

Hoe kan ik mijn cv op Chemiewerkt.nl wijzigen?

Je kunt je cv bekijken en wijzigen op de pagina Mijn Account.

Wat betekent het dat mijn cv "vindbaar is voor werkgevers"?

Een cv dat vindbaar is voor werkgevers kan ingezien worden. Dit betekent dat als een organisatie jouw profiel interessant vind hij deze gegevens kan opvragen. Deze werkgevers kunnen vervolgens contact met je opnemen via de contactgegevens die je opgegeven hebt. Door je cv vindbaar te maken voor werkgevers vergroot je kans op het vinden van een baan!

Kan ik zien welke werkgevers mijn cv hebben bekeken via de cv-database?

Nee, je kunt niet zien door welke werkgevers jouw cv bekeken is.

Blijft de opmaak van mijn cv intact?

Als je je cv in Word-formaat hebt geüpload krijgen werkgevers een voorvertoning te zien van jouw cv. Hierbij blijft de opmaak van het cv zo veel mogelijk intact. Werkgevers hebben de mogelijkheid jouw originele cv te downloaden.

Tip: Gebruik bij voorkeur eenvoudige opmaak en tabellen om gegevens uit te lijnen, en zorg dat je cv altijd makkelijk leesbaar is voor werkgevers. Gebruik liever geen tabs en geen afbeeldingen in je cv. Je kunt je cv het beste opslaan in Word-formaat met de extensie .doc of .docx

Ik ben niet meer op zoek naar een baan. Hoe kan ik mijn cv verwijderen?

Via de pagina Mijn Account kun je je cv deactiveren. Je cv is niet meer vindbaar voor werkgevers.

Wat gebeurt er met mijn cv wanneer ik een cv verwijder?

Als je je cv verwijdert van de site is het vanaf dat moment niet beschikbaar meer voor werkgevers. Jouw cv kan dus niet meer gevonden of bekeken worden door werkgevers.

Let op: Het kan zijn dat een werkgever jouw cv eerder heeft gedownload toen deze nog vindbaar was. Het is dus mogelijk dat je toch nog benaderd wordt door een werkgever terwijl je cv al verwijderd is.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Heb je een vraag hebt die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact op met helpdesk@chemiewerkt.nl.