Vragen over je aanmelding

Vragen over je aanmelding op Chemiewerkt.nl

Ik ben mijn wachtwoord kwijt; waar kan ik deze opvragen? Waar kan ik mijn e-mailadres wijzigen? Kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen? Als je het antwoord op dit soort vragen zoekt dan kan je het antwoord hier vinden.

Waarom krijg ik een bevestigingsmail bij het aanmelden?

Wij sturen je een bevestigingsmail zodat we er zeker van zijn dat het e-mailadres dat je opgegeven hebt correct is. We vragen je vervolgens om je account te bevestigen. Hiermee kan jij dus als enige toestemming geven voor het plaatsen van je gegevens op Chemiewerkt.nl

Hoe kan ik mijn account bevestigen?

Je bevestigt je account via de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het aanmelden op onze site.

Belangrijk: Werkt de link niet zet dan de bijgevoegde tekst in je adresbalk van je internetbrowser!

Ik heb de e-mail met de bevestigingslink niet ontvangen; wat moet ik doen?

inlog/registratie scherm en probeer in te loggen, een foutmelding zal getoond worden met de mogelijkheid om de bevestigingsmail opnieuw te sturen. Je ontvangt een e-mail met de link om je account te bevestigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten; kan ik deze opnieuw opvragen?

Het kan gebeuren dat je je wachtwoord vergeten bent. Als dit is gebeurt kan je je wachtwoord opnieuw aanvragen. Ga naar het wachtwoord vergeten en klik op de knop “Verstuur” en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met de link om wachtwoord opnieuw in te stellen.

Kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Je kan je e-mailadres te wijzigen, log je in op de pagina “Bewerk profiel”. Op de rechter kolom staat je e-mailadres, pas deze aan en klik daarna op de knop "Opslaan".

Hoe wijzig ik mijn profielgegevens?

Om je profielgegevens te wijzigen log je in op de pagina “Bewerk profiel””, hier kun je al je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Ik ben mijn e-mailadres voor de login vergeten. Hoe kan ik weer inloggen?

Weet je niet meer onder welk e-mailadres je je account hebt aangemaakt, neem dan contact op met helpdesk@chemiewerkt.nl.

Kan ik mijn account verwijderen?

Als je er zeker van bent dat je je gegevens bij ons wilt weghalen, dan kun je je account verwijderen via “account verwijderen”.

Let op: Als je je account verwijdert worden al je persoonlijke gegevens, je cv en je bewaarde zoekopdrachten direct verwijderd van de site. Deze gegevens zijn daarna niet meer terug te halen! Je kunt hierna niet meer inloggen op de site.

Staat je vraag hier niet tussen?

Heb je een vraag hebt die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact op met helpdesk@chemiewerkt.nl.