Bedrijfsprofiel - Erasmus MC

Erasmus MC, Rotterdam

Omschrijving

Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Het Universitair Medisch Centrum ligt in het hart van het multiculturele Rotterdam. Onze diepste overtuiging is dat we de zorg beter kunnen maken en gezonde mensen zo lang mogelijk gezond willen houden. Gedreven en nuchter zoeken we altijd naar naar de beste diagnostiek en behandelmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid en preventie. Zodat we -samen met onze partners- patiënten én mensen met een zorgvraag nog beter kunnen helpen en tegelijkertijd gezonde mensen gezond houden.

Dit doen wij
De drive om continu de gezondheidszorg te verbeteren, zit ons in het bloed. Vanuit onze kernactiviteiten patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek verbinden we de nieuwste wetenschappelijke inzichten met praktisch handelen zodat patiënten én mensen met een zorgvraag hier optimaal van profiteren.

Vanuit onze basisprincipes, de kernwaarden van Erasmus MC, 'verantwoordelijk', 'verbindend' en 'ondernemend' doen we ons werk. We geloven namelijk dat we de beste zorg, onderzoek en onderwijs leveren als we verantwoordelijk, verbindend en ondernemend zijn. Onze kernwaarden zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo maken we samen de gezondheidszorg zichtbaar beter.

Dit maakt ons een bijzondere werkgever
Dat het Erasmus MC inhoudelijk interessant werk biedt, staat voorop. Maar wat maakt het werken bij ons nu zo bijzonder? Lees op onze pagina'bijzondere werkgever'wat Erasmus MC onderscheidt van andere werkgevers.

Adres:
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD
Rotterdam
Land:
Nederland
Telefoon:
+31 29633597

Stages van Erasmus MC

1

Per pagina:
Normale weergave   Plattegrond Vorige 1 Volgende

1

Per pagina:
Vorige 1 Volgende