Adverteren & Banners

 

Adverteren

 

Chemiewerkt.nl is een onafhankelijke vacaturesite voor chemici. Of u nu MBO, HBO of WO geschoolde mensen zoekt in uw branche. Door een advertentie te plaatsen zorgt u voor een grotere naamsbekendheid. Uw openstaande vacatures worden gezien door vele werkzoekenden in de chemische industrie.

 

Banner

 
Breng uw organisatie onder de aandacht bij potentiële werknemers en creëer meer naamsbekendheid door middel van een banner. Uw banner wordt getoond op verschillende pagina’s op de website zoals de vacaturepagina, kandidatenpagina en de stagepagina in het daarvoor bestemde kader.
 

De voordelen een rij:

  • Versterk uw imago, zichtbaarheid en naamsbekendheid
  • Doelgerichte bezoekers naar uw website of landingspagina
  • Onder de aandacht bij potentiĆ«le werknemers
 
Doordat uw advertentie op meerdere pagina’s op onze website te zien is vergroot u de het bereik en de naamsbekendheid van uw organisatie. Wanneer onze bezoekers op de banner klikken komen ze op de website van uw eigen organisatie. Het voordeel hiervan is dat u bezoekers op uw website kunt verwachten die gericht op zoek zijn naar een baan in de chemische sector. Met een banner op onze website bent u verzekerd dat u onder de aandacht bent bij potentiële werknemers.
 
Kosten: Wanneer u meer informatie wilt over het plaatsen van een banner kunt u direct contact opnemen.