Docent Mens en Techniek/NASK onderbouw in Haarlem

Bedrijfsnaam: Spaarne College
Plaatsingsdatum: 17/06/2020
Standplaats: Haarlem

Functieomschrijving

Wil jij graag praktijklessen geven aan vmbo-leerlingen, onderdeel zijn van een ambitieuze school en houd jij van interessante uitdagingen? Dan ben jij onze nieuwe docent voor het profiel: Mens en techniek/nask (onderbouw)  ± 16 lessen

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een bevlogen docent die samen met de overige collega’s alles op alles zal zetten om het Spaarne College de beste school van Nederland te laten worden.
 
Nieuwe vmbo-school
Het Spaarne College is een nieuwe vmbo-school op het Badmintonpad in Haarlem. De school is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen het Sterren College, de Paulus Mavo en de Daaf Gelukschool. Op 1 augustus 2020 starten wij onder deze nieuwe naam. Aankomend schooljaar zullen wij lesgeven aan ongeveer 900 leerlingen. Vanwege de uitbreiding van onze leerlingenaantallen zoeken wij nieuwe docenten.

Vijf profielen
Het Spaarne College is een openbare school waar alle leerwegen van het vmbo worden aangeboden, van theoretische leerweg tot basisberoepsgerichte leerweg. 
Bij ons op school krijgen leerlingen de kans om lessen te volgen binnen vijf verschillende profielen. bouwen, wonen & interieur - economie & ondernemen - zorg & welzijn- groen & horeca, bakkerij & recreatie. Leerlingen volgen lessen in zowel theorie- als praktijkvakken binnen deze profielen.

In de onderbouw volgen leerlingen lessen binnen alle vijf profielen. Aan het eind van het tweede jaar maken zij een selectie van drie profielen en in het derde jaar kiest iedere leerling één examenprofiel.

Onze kernwaarden
De keuze uit vijf profielen, aandacht voor iedere unieke leerling en een goede zorgstructuur zijn voor ons zeer belangrijke thema’s. Daarom is het Spaarne College ingericht met kleine klassen (maximaal 18 leerlingen in de onderbouw en maximaal 20 leerlingen in de bovenbouw). Bij de praktijklessen gaan we uit van groepen van maximaal 16. Tevens worden de onder- en bovenbouw van elkaar gescheiden in het gebouw om leerlingen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht en veiligheid te kunnen bieden.
De school is in 2011 gebouwd en wordt momenteel herbouwd om dé moderne school te worden waar leerlingen zich kunnen klaarstomen voor de toekomst. 

Dunamare Onderwijsgroep
Samen met 23 andere voortgezet onderwijs scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen maken wij onderdeel uit van de Dunamare Onderwijsgroep. In totaal werken er ongeveer 1700 medewerkers bij Dunamare Onderwijsgroep en bieden we onderwijs aan zo’n 13.000 leerlingen.
 
 

 

Aanbod/arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?

  • de mogelijkheid om samen te werken binnen een warm en collegiaal team
  • een functie met een salaris conform CAO-VO, LB en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Bij goed functioneren zal deze overeenkomst worden voortgezet
  • vakantie-uitkering in mei en eindejaarsuitkering in december
  • automatische pensioenopbouw bij het ABP
  • mogelijkheden tot scholing bij de Dunamare Academie welke vanaf aankomend schooljaar gehuisvest is bij ons op school.

Samenvatting

Plaatsingsdatum :
17/06/2020
Referentienummer :
103395
Standplaats :
Haarlem
Adres :
-
Postcode :
2011 AA
Opleidingsniveau :
HBO
Uren :
Nader te bepalen
Dienstverband :
Tijdelijk
Werkervaring :
N.V.T.
Contactgegevens :
bekijk