Docent Natuurkunde, 2e graads in Hoorn

Bedrijfsnaam: Tabor College
Plaatsingsdatum: 16/06/2020
Standplaats: Hoorn

Functieomschrijving

Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor leerlingen met ambitie.

Wij zijn met ingang van 1 augustus 2020 op zoek naar een enthousiaste, gedreven docent Natuurkunde (2e graads), voor 14 lesuren (0,56 fte). De lessen worden verzorgd aan de onderbouwklassen.

U bent bij voorkeur bereid en bekwaam om ook in het Engels les te geven (Tweetalig Onderwijs/TTO)

 

Functie-eisen

Lerarenopleiding Natuurkunde, 2e graads

Van personeelsleden verwachten wij dat zij zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen. Dat vraagt een professionele focus en de bereidheid te investeren in het onderwijs en de organisatie. Een open, kritische houding op het eigen functioneren, geïnteresseerdheid in wat de leerlingen van het gegeven onderwijs vinden en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn hiervan onderdelen.

 

Aanbod/arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO-VO. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8%, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten, zijn geregeld in de CAO-VO. Daarnaast biedt het Tabor College o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Gunstige werkkostenregeling;
  • Fiscale voordeelregeling (uitruil reiskosten);
  • Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden;
Nieuwe docenten worden intensief begeleid en ondersteund door docentcoaches die zowel groepsgewijs als individueel de nieuwe docenten de eerste jaren begeleiden. Docenten die voor het eerste jaar starten in een reguliere baan in het VO krijgen een reductie van 20% op hun lestaak en het tweede jaar een reductie van 10%. Hierdoor heeft de startende docent voldoende tijd voor lesvoorbereiding en andere activiteiten.

Samenvatting

Plaatsingsdatum :
16/06/2020
Referentienummer :
103376
Standplaats :
Hoorn
Adres :
-
Postcode :
1621 AA
Opleidingsniveau :
HBO
Uren :
Nader te bepalen
Dienstverband :
Tijdelijk
Werkervaring :
N.V.T.
Contactgegevens :
bekijk