Instructeur produceren, installeren en energie (PIE) in Deventer

Bedrijfsnaam: Etty Hillesum Lyceum
Plaatsingsdatum: 11/06/2020
Standplaats: Deventer

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en praktijkgerichte instructeur, en vind je het leuk om samen te werken? Houd jij ervan je good practices te delen met collega's en ken jij vmbo-leerlingen als de beste? Reageer dan direct op deze baan in Deventer!

Jouw verantwoordelijkheden
Als instructeur techniek ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het techniekonderwijs. Je creëert daarbij voor de leerlingen een omgeving waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je wordt ingezet in de bovenbouw van het vmbo. Je bereidt lessen voor en kunt zelfstandig instructie geven aan een kleine groep leerlingen.

Jouw profiel
Je hebt affiniteit met vmbo-leerlingen, met name in de leeftijd van 15- en 16-jarigen. Naast ervaring heb je ook kennis van de huidige en toekomstige (voertuigen)techniek. Je bent bewezen professioneel en collegiaal. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Je stelt je proactief op en zorgt er daarmee voor dat je van toegevoegde waarde bent in de lessen techniek. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je werkt graag in een professionele setting. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office.

Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen! Je bent flexibel, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten.

Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken, onder andere met jouw collega's. Je beschikt minimaal over een relevante hbo-opleiding. Daarnaast ben je bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek
Je geeft les op De Marke, een school voor vmbo en onderbouw havo/vwo. Op De Marke (circa 1.300 leerlingen en 180 collega's) ontdekken de leerlingen wat hen beweegt. De collega's zijn gericht op het goede en het mooie en zijn blijvend op zoek naar wat werkt voor de leerling.

Het onderwijs van De Marke bestaat uit de leerroutes basis/kader, mavo/havo en Het Corberic (een leerroute gebaseerd op de principes van vrijeschoolonderwijs). Als docent werk je in een van de vijf onderwijsteams. Binnen deze onderwijsteams werken we op dit moment aan de thema's praktisch en actief leren, interdisciplinair werken, verbinding zoeken met Deventer en maatwerk in de klas.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 550 medewerkers. De organisatie bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van 0,2 fte, tijdelijk voor nog onbekende duur wegens ziektevervanging. De werkdagen zijn maandagmiddag en donderdagmiddag. De Marke vindt het belangrijk dat je als nieuwe collega goed en warm wordt ontvangen. Je kunt rekenen op goede begeleiding door de vaksectie/beroepenwereld.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig met de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal 3.467 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de school vind je op https://demarke-ehl.nl. Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marye Teunis, teamleider, bereikbaar via: m.teunis@ettyhillesumlyceum.nl.  

Let op: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen, solliciteren doe je via de button 'solliciteer'. Sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen.

Solliciteren?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

De gesprekken vinden plaats in week 25 en 26, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

 

Aanbod/arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.467,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Samenvatting

Plaatsingsdatum :
11/06/2020
Referentienummer :
103344
Standplaats :
Deventer
Adres :
-
Postcode :
7411 AA
Opleidingsniveau :
HBO
Uren :
Nader te bepalen
Dienstverband :
Tijdelijk
Werkervaring :
N.V.T.
Contactgegevens :
bekijk