WD135 docent Mobiliteit & Transport 0,6 FTE in Valkenswaard

Bedrijfsnaam: Scholengemeenschap Were Di
Plaatsingsdatum: 06/06/2020
Standplaats: Valkenswaard

Functieomschrijving

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiƫren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Wij zijn per nieuw schooljaar op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent Mobiliteit & Transport (0,6 fte)

Het betreft een tijdelijke vacature voor de bovenbouw Basis- en Kaderberoepsgericht van de sector vmbo, in het kader van Sterk Techniek Onderwijs.
Wij zoeken een collega met bij voorkeur specialisatie binnen de motorvoertuigentechniek. We zijn naar een vakman of vrouw die de goed is in omgang met onze jeugd (14-17 jaar) en het vak over kan dragen.

Functie eisen:
- bij voorkeur een 2e graads lesbevoegdheid PTH / mobiliteit & transport.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie met een passend salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u per email uiterlijk 19 juni 2020 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer de Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of solliciteren via uw account.
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenvatting

Plaatsingsdatum :
06/06/2020
Referentienummer :
103300
Standplaats :
Valkenswaard
Adres :
-
Postcode :
5551 AA
Opleidingsniveau :
HBO
Uren :
Nader te bepalen
Dienstverband :
Tijdelijk
Werkervaring :
N.V.T.
Contactgegevens :
bekijk