Docent techniek 2de gr. in Capelle aan den IJssel

Bedrijfsnaam: IJsselcollege
Plaatsingsdatum: 03/06/2020
Standplaats: Capelle aan den IJssel

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Je gaat lesgeven aan onder- en bovenbouwklassen van onze vmbo afdeling. Jij weet deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende manier les te geven. Jij vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren. Als docent ben je verantwoordelijk voor een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen. 

Dit bieden wij
Je krijgt een tijdelijk dienstverband van 1 jaar, met uitzicht op vast. De functie wordt gehonoreerd als docent conform de cao-vo. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren. En conform ons beloningsbeleid bieden wij je, indien mogelijk bij indiensttreding een extra periodiek.

Wie ben jij
Jij hebt passie voor je vak en je bent pedagogisch een kanjer. Gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus is je op het lijf geschreven. Je staat stevig in je schoenen en daarnaast ben je een didactisch talent en je staat open voor vernieuwing en ontwikkeling. Je voelt je thuis in een omgeving die continue in beweging is. Onderwijs is continue in beweging en door jouw sturende en motiverende rol als docent ben je in staat een sterke binding met de leerlingen op te bouwen. Naar elkaar toe, van collega tot collega, geloven wij in respect, vertrouwen en eerlijkheid. Teamspirit begint bij jezelf: initiatieven nemen, elkaar opzoeken, successen delen en vieren, spontane acties en een beetje humor kan ook geen kwaad. Je zoekt actief naar nieuwe wegen, je pakt eigen verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen. Je geeft energie en je enthousiasmeert!

Verder nog in het kort:
  • Je beschikt over een 2de graad lesbevoegdheid binnen het vakgebied van deze vacature;
  • Je beschikt over de volgende competenties: daadkracht, enthousiast, leergierig, proactief en je bent zelfreflectief;
  • Je bent bereid tot verdere professionalisering van jouw sectiegebied en BLICK in z’n geheel en je wilt werken aan schoolontwikkeling vanuit je eigen vakgebied.

Meer informatie en sollicitatie
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer R. Schriel, sectordirecteur, via telefoonnummer 085-1050230 of mail r.schriel@ijsselcollege.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Samenvatting

Plaatsingsdatum :
03/06/2020
Referentienummer :
103260
Standplaats :
Capelle aan...
Adres :
-
Postcode :
2901 AA
Opleidingsniveau :
HBO
Uren :
Nader te bepalen
Dienstverband :
Tijdelijk
Werkervaring :
N.V.T.
Contactgegevens :
bekijk